— EEN AVONTUURLIJK EN ACTIEF TEAMSPEL. GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN? —

MOON TREES EILAND

Moon Trees eiland is het tweede eiland gezien vanaf Zandziebar.

Verdeeld over een grootte van 120 x 60 meter vormen onverharde paden en natuurlijke elementen een speelveld waar jong en oud zich kan uitleven tijdens een spelletje Moon Trees. Een innovatieve game waarbij je avontuurlijk en actief bezig bent. De uitdaging zit hem niet alleen in snelheid maar ook in tactiek en samenwerking.

De uitdaging

In dat geval wacht jullie een spannende real life game op het Moon Trees eiland. Samen met je teamleden ga je de strijd aan: wie wint binnen de speeltijd de meeste en meest waardevolle Moon trees voor zich? Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Worden jullie de nieuwe Moon Trees Helden?

Eigenschappen

  • Real life game op een eiland – actie- en denkspel
  • Geschikt voor alle spelers vanaf 6 jaar
  • Van 6 tot 40 spelers per keer
  • Duur van het spel: ca. 1,5 uur
  • Kosten € 17,50 per persoon

Faciliteiten

Parkeren kan op het naastgelegen terrein. Het parkeergeld bedraagt €5 per auto/dag.

Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij kiosk Zandziebar of iets verderop bij Watergoed. Stuur een mail naar info@zandziebar.nl voor meer informatie. Reserveren kan online.

In de winter is de kiosk op Zandziebar gesloten en ontvangen we u op Watergoed. 

RESERVEER NU

Het ontstaan van Moon Trees Eiland

Welkom op Moon Trees Eiland. Hier gaat een bijzonder verhaal schuil. Tot 1971  was er geen sprake van Moon Trees Eiland. In dat bewuste jaar, vertrok de Apollo 14-missie de ruimte in. De bemanning nam 500 zaden van bomen mee, die bij terugkomst bij wijze van bijzonder experiment op verschillende plekken op de wereld gezaaid werden. Één van deze zaden is ontkiemd op Zandziebar, waardoor dit eiland uitgegroeid is tot Moon Trees eiland. Een echt maan bomen-eiland dus. Dan snap je meteen waar de naam Moon Trees vandaan komt.

Uit een belangrijke ontdekking van de NASA blijkt dat de bomen die gegroeid zijn uit de zaden, ons bescherming bieden. De Moon Trees vormen een onzichtbaar schild dat de aarde beschermd. Gelukkig zijn het slimme bomen en kunnen zij met ons communiceren, hiervoor hangen er speciale boomcomputers. De bomen vertellen jou middels de kasten telkens wat ze nodig hebben. Jullie uitdaging is om zo goed mogelijk voor de bomen te zorgen. Spelen jullie het spel slim dan maken jullie kans om echte Moon Trees Helden te worden.