— VOOR KINDEREN BETEKENT EEN BEZOEK AAN ZANDZIEBAR
EEN DAG VOL AVONTUUR. KOM HET BELEVEN —

Het Speeleiland

Wat is het?

In de gemeente Overbetuwe, vlakbij Valburg, ligt het Strandpark Slijk-Ewijk. De naam ‘strandpark’ verklapt al wat u kunt verwachten: ruime ligweides en stranden vormen met de mooie natuur een heerlijke plek om te vertoeven.

Dit gevarieerde recreatiegebied van Uit®waarde is ideaal om te zwemmen, windsurfen, kanoën, vissen, wandelen en fietsen.  De kinderen willen niet meer weg als ze het speelschip of het avontureneiland hebben ontdekt, waar ze via de hangbrug of het trekpontje kunnen komen.

Het gebied bestaat uit een zuidelijke en een noordelijke plas. De zuidelijke is ingericht voor strand en waterrecreatie. Er zijn ruimte ligweides en zandstranden. De noordelijke is nog niet ingericht, maar zal in de toekomst met de zuidelijke worden verbonden om een groot strandpark te vormen. Kijk voor een totaaloverzicht op de recreatiefolder.

Eveneens aan de plas, maar anders te benaderen ligt Evenementenlocatie Watergoed. Watergoed is met haar monumentale panden een unieke, authentieke en sfeervolle locatie voor evenementen.

Wat is er te doen?

• Dagrecreatie met speeltoestellen
• Buitenfitness toestellen
• Moeraszone met vlonderbrug
• Wandelroute Rondje Strandpark (5 km)
• Kanoverhuur

Honden zijn toegestaan op de paden van 1 oktober tot 1 april.

Overige faciliteiten

Parkeren kan op het naastgelegen terrein. Het parkeergeld bedraagt €6 per auto/dag. Jaarabonnementen zijn verkrijgbaar voor €35.

Eveneens aan de plas gelegen zijn;